ALHAMBRA
Dort z tmavé čokolády a mletých mandlí s čokoládovým krémem s griliášem, potahovaný čokoládovým glazé.



BANÁNOVÝ DORTÍK S PAŘÍŽSKOU ŠLEHAČKOU
Korpus z banánového těsta s čokoládovým krémem a ozdobou z čokoládové šlehačky.



BORŮVKOVÝ CHEESCAKE
Pečený cheesecake s lesními borůvkami v želé.

BOŽSKÝ ČOKOLÁDOVÝ DORT
Dort pro čokoholiky-čokoládový korpus, čokoládový krém, čkoládová poleva a čokoládová ozdoba.


CITRÓNOVÝ KOLÁČ
Koláč z křehkého mandlového těsta s pikantním citrónovým krémem a čepicí ze sladkého sněhu.



ČOKOLÁDOVÁ TARTALETKA
Košíček z křehkého těsta s čokoládovým krémem



ČOKOLÁDOVÁ ROLÁDA
Bezlepková čokoládová roláda plněná šlehačkou.


ČOKOLÁDOVO-MALINOVÝ DORT
Kakaový korpus plněný čokoládovo-malinovým krémem, zalitý hebkou čokoládovou polevou.



DORT S ČOKOLÁDOVOU PĚNOU
Bezlepkový dort s čokoládovým korpusem, čokoládovou pěnou, potažený kakaovou glazurou.


DORT ZE TŘÍ ČOKOLÁDOVÝCH PĚN
Bezlepkový čokoládový korpus s pěnou z mléčné a bílé čokolády.


EXTRA CITRONOVÝ DORT
Dokonalá kombinace osvěžující chuti citronu a sladkého sněhu.


CHARLOTTE
Francouzská Charlotte s pěnou z ovoce a šlehačky vyráběná buď v rámu z cukrářských piškotů a dozdobená čerstvým ovocem, anebo jako kopule pokrytá tenkými plátky piškotové rolády.


JAHODOVÝ DORT
Lehký dort s piškotovým korpusem a jemným tvarohovo-jahodovým krémem.



JOGURTOVÝ OVOCNÝ DORTÍK
Dort se sezónním ovocem ve vysoké vrstvě jogurtové pěny.


KAKAOVÝ ŘEZ S MALINAMI
Bezlepkový čokoládový korpus s malinami pokrytými pěnou z hořké čokolády na způsob "mousse au chocolat"


KARAMELOVÝ DORT
Tenké čokoládové korpusy proložené pěnou z karamelové čokolády a šlehačky s karamelovou polevou. Lze vyrobit i bezlepkovou verzi.



KARDINÁLŮV ŘEZ
Vídeňská specialita, korpus tvoří bezé hmota a piškotová hmota spojené tenkou vrstvou džemu a šlehačkou.


KAŠTANOVÝ DORT
Bezlepkový sezónní dort z kaštanové mouky a pasírovaných kaštanů s čokoládovým krémem a čokoládovou polevou.


KÁVOVO-ČOKOLÁDOVÝ DORT
Delikátní bezlepkový zákusek z kakaovo-mandlového korpusu s čokoládovým krémem a pěnou z bílé čokolády a kávy.



KÁVOVÝ DORT
Lískoořechový kávový korpus s kávovým krémem potažený mandlovým marcipánem.




KUBÁNSKÝ DORT
Dort ve tvaru polokoule z kakaového korpusu, pěny z hořké čokolády a šlehačky a banánů, potažený hebkou čokoládovou polevou. Lze vyrobit i bezlepkovou verzi.



MAKOVÝ DORT
Bezlepkový dort z máku a lískových oříšků, s citrónovým krémem, potažený fondánem.


MALAKOV
Klasický piškotový korpus promazaný meruňkovým džemem, vysoká vrstva bavorského krému, zdobený praženými mandlemi, šlehačkou a čokoládou.




MALINOVÝ CHEESCAKE
Nepečený, jemný smetanový cheesecake s malinami a malinovou polevou.


MANDLOVÁ LASKONKA
Křehká mandlová laskonka s máslovým griliášovým krémem. Poctivá receptura z české učebnice pro cukráře z roku 1972.



MÍŠA
Tradiční poctivý Míša - řez z kakaového korpusu a tvarohového krému v dortovém podání s efektním řezem.



MRKVOVÝ DORT
Korpus ze strouhané mrkve, vlašských ořechů se skořicí s polevou ze zakysané smetany a mascarpone.



NUGÁTOVÝ DORT
Bezlepkový korpus s vrstvou pěny z lísko-ořechového světlého nugátu. Originální vídeňská receptura.



OPERA
Francouzský slavnostní dort vytvořený u příležitosti otevření pařížské Opery.




PANAMA
Velice vláčný dort z vlašských ořechů a čokolády.




PAŠTIČKA
Retro zákusek z 80tých let z velkých bílkových pusinek a čokoládové šlehačky ozdobený ovocem.

PAVLOVA
Bezlepkový zákusek z bílkové bezé hmoty ozdobený šlehačkou a čerstvým ovocem. Australský (novozélandský) dort vznikl na počest ruské baleríny Anny Pavlovny Pavlovové (původně ozdobený kiwi).

PISTÁCIOVÝ CHEESCAKE
Pečený jemný pistáciový cheesecake s bílou čokoládou.




PRALINKY
vyráběné z belgické čoklády Callebaut




PUNČOVÝ DORT
Tradiční český zákusek s obsahem Tuzemáku a Griotky.


SCHWARZWALDSKÝ DORT
Kakaový korpus s náplní ze šlehačky a višňové hmoty ozdobený čokoládovou šlehačkou a čokoládou. Klasický německý dort. Na přání lze oba druhy šlehaček vyměnit či jinak upravit.



SNĚHURKA
Bezlepková roláda z bílkové bezé hmoty plněná šlehačkou a čerstvými jahodami.


SOMLÓI GALUSKA
Maďarský moučník s vanilkovým krémem s vlašskými ořechy a kakaovou polevou.



TARTALETKA
Košíček z křehkého těsta plněný vanilkovým krémem a malinami.



TIRAMISU
Tradiční italský dezert.



TORTA CAPRESE
Bezlepkový vláčný italský dort z pražených mandlí a čokolády.



VĚTRNÍK
Poctivý český větrník ze šlehačky s vanilkovým krémem a karamelové šlehačky.




DORTY NA PŘÁNÍ
Rádi pro Vás vytvoříme dort podle Vašich představ.
© CUKRÁRNA POD VĚŽÍ
© PHOTOS MARTIN PAVLÁT | FOOD DESIGN VALÉRIE OSTŘÍŽKOVÁ
© WEBBY KOWORKS.CZ
